Ajax LineProtect Fibra (61381)

Kód: 96936
Skrýt cenu discount-0
Značka: AJAX SYSTEMS
45,60 € 38 € bez DPH 45,60 € / 1 ks
Skladom
Možnosti doručenia

Ajax LineProtect Fibra - modul na ochranu zariadení na vedení Fibra proti skratu a sabotáži. Ajax LineProtect Fibra chráni rozbočovače Ajax a káblové zariadenia pred sabotážou, ak narušiteľ spôsobí skrat, použije prúd 110/230 VAC alebo použije paralyzér. Modul monitoruje vstupné a výstupné napätie na linke Fibra. Ak systém LineProtect zistí abnormálne napätie na linke, aktivuje poistky a preruší napájanie zariadení, ktoré sú nainštalované pred modulom.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Ajax LineProtect Fibra - modul na ochranu zariadení na vedení Fibra proti skratu a sabotáži.

Ajax LineProtect Fibra chráni rozbočovače Ajax a káblové zariadenia pred sabotážou, ak narušiteľ spôsobí skrat, použije prúd 110/230 VAC alebo použije paralyzér. Modul monitoruje vstupné a výstupné napätie na linke Fibra. Ak systém LineProtect zistí abnormálne napätie na linke, aktivuje poistky a preruší napájanie zariadení, ktoré sú nainštalované pred modulom.
DÔLEŽITÉ:
Produktový rad Ajax Fibra je určený len pre inštalatérov. Vyžaduje sa autorizácia, inak nie je možné pripojenie! Preto predávajte len s certifikáciou!

Fibra je káblový protokol poskytujúci rýchlu a bezpečnú obojsmernú komunikáciu medzi rozbočovačom a zariadeniami. Fibra poskytuje okamžité alarmy so všetkými údajmi: bezpečnostné spoločnosti a používatelia vedia, ktoré zariadenie sa spustilo, kedy a kde sa to stalo.
Fibra je vybavená šifrovaním a overovaním, aby sa zabránilo falšovaniu. Protokol podporuje pravidelné dotazovanie na monitorovanie stavov zariadení v reálnom čase. Kábel U/UTP cat.5 poskytuje káblové pripojenie s dosahom až 2 000 m medzi rozbočovačom a zariadením LineProtect a medzi zariadením LineProtect a pripojenými zariadeniami za modulom.

Jednoduchá inštalácia do krytu
Zariadenie LineProtect sa vloží do puzdra. Puzdro Case má optimálne usporiadanie káblových kanálov, špeciálne držiaky pre modul a sabotážnu poistku.
K dispozícii je niekoľko variantov puzdra. Do puzdra môžete namontovať jeden modul LineProtect alebo do puzdra umiestniť niekoľko zariadení, napríklad LineSplit, MultiRelay atď.
Môžete si vybrať minimálny počet puzdier potrebných pre potreby objektu s optimálnou sadou zariadení, čím ušetríte rozpočet a urýchlite inštaláciu bezpečnostného systému.

ajax-fibra-lineprotect-image

Rýchla inštalácia a uvedenie do prevádzky
Systém LineProtect sa montuje na konzoly vo vnútri kufra. Spárovanie modulu s rozbočovačom sa vykonáva automaticky pomocou funkcie skenovania linky Fibra alebo manuálne pomocou kódu QR. Všetky nastavenia možno zmeniť na mieste alebo na diaľku v mobilnej alebo počítačovej aplikácii Ajax. Inštalatéri tak ušetria veľa času.

Kompatibilita:

Hybridný rozbočovač (2G)
Hybridný rozbočovač (4G)

Komunikácia ústredne:

Komunikačný dosah do 2 000 m
S káblom U/UTP cat.5 - 4×2×0,51
Signálny kábel - 4×0,22 s medeným vodičom

Funkcie

Obojsmerná komunikácia. pokročilá ochrana proti neoprávnenej manipulácii. okamžité upozornenie. diaľkové ovládanie a nastavenie prostredníctvom aplikácie.

Ochrana proti sabotáži:

Ochrana proti skratu
Ochrana proti napájaniu 110/230 VAC.
Ochrana proti paralyzéru
Ochrana proti vysokému napätiu na vedení Fibra
Detekcia straty spojenia od 36 sekúnd na zistenie straty spojenia medzi rozbočovačom a LineProtect Fibra.
Hodnotu možno zmeniť v nastaveniach rozbočovača. Nastavuje PRO alebo používateľ s právami správcu v aplikáciách Ajax.
Alarm sabotáže
Upozornenie na pokusy o rozbitie alebo otvorenie krytu.

Technické špecifikácie:

Súlad s normami:
EN 50131 (trieda 3)
PD 6662:2017

Modul:
Rozmery: 90 × 50 × 15 mm
Hmotnosť: 34 g
Rozsah pracovných teplôt: 10 °C až +40 °C
Prevádzková vlhkosť: do 75 %

Napájanie:
24 V ? 0,17 W
Zo série Fibra.

Výstupné napätie
24 V ?

Dodatočné parametre

Kategória: Integrácia
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: